Εύφορον

 

Ποιoί είμαστε

Η σημερινή εποχή αναζητά λύσεις καινοτόμες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα,  απαιτείται η μείωση του συνολικού κόστους της κάθε μορφής επιχειρηματικής δραστηριότητας σε συνάρτηση όμως με την αύξηση της ποιότητας και ποσότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και παραγόμενων αγαθών.
Ειδικότερα στον πρωτογενή τομέα, οι απαιτήσεις στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων καθιστούν αναγκαία την εξειδικευμένη τεχνική συμβουλή, την εκσυγχρόνιση  της παραγωγικής διαδικασίας της καλλιέργειας, αλλά και την μείωση του κόστους εισροών.
Οι ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες κηποτέχνες αναζητούν πάντα την πιο σωστή και οικονομική λύση για την κατασκευή και συντήρηση των κήπων. Οι λύσεις αυτές όμως πρέπει να συνοδεύονται πάντα και με τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να δώσουν το μέγιστο του αποτελέσματος σε ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά κηποτεχνήματα.
Επιπλέον, οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες (κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, ψύλλοι, ποντίκια κτλ), έχουν εισβάλει στην καθημερινότητά μας και απειλούν  την υγιεινή των οικιών μας  αλλά και των καταστημάτων του επισιτιστικού τομέα.
Οι ανάγκες αυτές δημιούργησαν αυτό το κατάστημα για τον αγρότη, τον επαγγελματία και ερασιτέχνη κηποτέχνη, τις επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα, τα ξενοδοχεία, τις επιχειρήσεις μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου και ενασχολούμενου στους προαναφερθέντες τομείς.
Η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΦΟΡΟΝ», ΜΠΟΛΑΚΗΣ Γ.-ΣΚΟΥΛΑΣ Μ. Ο.Ε., που βρίσκεται στην περιοχή Καλύβες του δήμου Αποκορώνου της περιφερειακής ενότητας Χανίων Κρήτης, δημιουργήθηκε το 2007 από δύο γεωπόνους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία, με σκοπό την κάλυψη τω αναγκών των αγροτών και επαγγελματιών του πρωτογενή τομέα σε τεχνογνωσία, συμβουλευτική, εισροές φυτικής παραγωγής, βιολογικά εφόδια και διασφάλιση ποιότητας και υγιεινής κατοικιών και άλλων επαγγελματικών χώρων. Για τους λόγους αυτούς το γεωπονικό κατάστημα «ΕΥΦΟΡΟΝ» εξειδικεύεται και προσφέρει:

Προΐόντα
Λιπασμάτων
Φυτοφάρμακων
Σπόρων-φυτών
Είδη θέρμανσης
Αρδευτικά
Είδη ελαιοκομίας
Βιολογικών εφοδίων
Εργαλείων & μηχανημάτων
Υπηρεσίες
Συμβουλευτική
Απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονία

ΣΚΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΜΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Α.Π.Θ, Msc I.H.MANAGEMENT University of Surrey
ΕΥΦΟΡΟΝ
ΜΠΟΛΑΚΗΣ Γ.-ΣΚΟΥΛΑΣ Μ Ο.Ε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ